Kinderfeestje? Dat vier je bij Hit Paintball!

Een stoer kinderfeestje organiseren? Of gezellig met vriendjes of vriendinnetjes van de sportclub of school paintballen? Bij Hit Paintball hebben we leuke paintball arrangementen voor kinderfeestjes met minimaal 8 personen vanaf 8 jaar. Er wordt uitleg gegeven door onze marshall over het paintballen en de diverse spellen die jullie kunnen spelen. Die weet alles van stoere kinderfeestjes, maar zorgt er ook samen met jullie voor dat het voor iedereen leuk blijft. En dan is het zover, de bossen in! Het kinderfeestje kan beginnen. En in de pauze  krijg je een glas ranja met wat lekkers erbij.

Paintballen met je kinderfeestje? Veiligheid voorop.

We snappen dat jullie hartstikke veel zin hebben in het kinderfeestje. En dat jullie niks liever willen dan meteen te gaan paintballen. Maar om het kinderfeestje veilig te laten verlopen, krijgen jullie naast een goede uitleg ook beschermde kleding. We zorgen voor veilige camouflagekleding en een masker wat je gehele gezicht bedekt. Het paintballen zelf doen jullie tijdens het kinderfeestje met speciale wapens die geschikt zijn voor kinderen tussen 8 en 18 jaar. De balletjes zijn kleiner en gaan niet zo hard, waardoor ze niet zeer doen. En leuk voor de papa’s en mama’s: de verf in de kogeltjes is op waterbasis, dus de verf op je kleding krijg je er makkelijk weer uit.

Paintballen met je kinderfeest vanaf €13,50 p.p.

Bij Hit Paintball vier je je stoere kinderfeest al vanaf € 13,50* p.p. In ons kinderfeest paintball pakket zorgen we voor:

  • Complete, veilige paintball uitrusting (camouflage-overall, masker en kindergeweer)
  • 50 kinderpaintballen
  • In de pauze ranja met een zakje chips
  • 1,5 Uur gebruik van het veld onder professionele begeleiding

* te reserveren van maandag t/m vrijdag, in het weekend geldt een toeslag van €2,50 p.p.
 
Paintballen met je kinderfeestje is niet alleen stoer en supergaaf, het is ook best vermoeiend. Daarom kunnen jullie als jullie honger hebben gekregen na het kinderfeest een lekker hapje blijven eten. Voor € 5,50 p.p. zorgen wij voor een echte friettafel! Jullie mogen de frietjes gewoon op tafel leggen en krijgen ook nog een lekkere snack (keuze uit frikandel of kroket, 1 p.p.). Tijdens het eten schenken we een lekker glaasje ranja in en als toetje krijgen jullie allemaal nog iets lekkers. Paintballen met je kinderfeestje, wat een hit!

Overige informatie kinder paintball

- Het minimaal aantal spelers is 8.
- Je kunt ter plaatse extra balletjes kopen, als deze op raken. €2,50 per 25 balletjes p.p.
- In het speelveld dient u ten alle tijden u veiligheidsmasker op te houden!
Hit Paintball | Asdonkseweg 6 | 5735 SP | Aarle-Rixtel | T: 06-21929500