Teambuilding uitje Expeditie Robinson

Uitdaging, samenwerking, actie en avontuur. Expeditie Robinsons bij Hit is een adembenemend spel waarbij iedereen een belangrijke rol heeft. Een uitdagend teambuilding uitje, het vermakelijke spel voor vrienden dag maar ook geschikt voor een familie uitje. Ga de uitdaging aan en pak de overwinning met jouw team!
 

Outdoor activiteit voor elk uitje

De groep wordt gesplitst in twee of meer teams. Daarom speel je met een groep van minimaal 12 personen. De samenstelling van het team kan heel divers zijn. Het spel is geschikt voor jong en oud. Ideaal als een dagje uit, Teambuilding, vriendengroepen, vrijgezellenfeest, verenigingen, bedrijfsuitje. Dus speel het tijdens een familiedag met ooms, oma’s en neefjes en nichtjes. Of daag je collega’s uit: de stagiaire en die collega die bijna met pensioen gaat. Samen vormen ze misschien wel het ideale team! Want snel opdrachten voltooien is belangrijk maar vergeet niet om ze ook nauwkeurig af te ronden!
 

Het spel

Je gaat met je teamgenoten samenwerken om verschillende opdrachten sneller te voltooien dan het andere team. De opdrachten heel uiteenlopend en variëren van het maken van een vuurtje tot samen een puzzel oplossen. Bij elke opdracht zijn punten te verdienen. Doel is uiteraard om zo veel mogelijk punten te verzamelen, meer dan de andere teams! Snelheid is zeer belangrijk, maar je moet ook zeker nauwkeurig te werk gaan. Elke fout kost namelijk veel tijd en punten.
Je gaat in groepen tegen elkaar strijden voor de overwinning! Je moet als groep verschillende spellen en parcours overwinnen om punten te behalen die je leiden tot de overwinning en dus de eeuwige roem! Maak je borst maar nat, makkelijk zal het niet worden! Wie gaat er met de eer vandoor?
Prijs Expeditie Robinson (minimaal 12 personen)
Ca. 2 uur Expeditie Hit: €30,-

 
Hit Paintball | Asdonkseweg 6 | 5735 SP | Aarle-Rixtel | T: 06-21929500