Vrijgezellenfeest? Dat vier je bij Hit Paintball!

Een spannend, actief vrijgezellenfeest dat vier je bij Hit paintball! Verzamel vrienden en familie van de toekomstige bruid of bruidegom en regel een onvergetelijke dag. Geloof ons maar, niks is spectaculairder dan een stevig potje paintball. In een camouflage overall, met een veiligheidsmasker op en je paintballgeweer incl. een vol magazijn betreden jullie het afgeschermde bos. Na het startschot vliegen meteen de verfkogels rond je oren. Of de oren van de vrijgezel! Dit is een vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat wordt.

Zet de vrijgezel in het middelpunt van het vrijgezellenfeest.

Maak het vrijgezellenfeest nog leuker door de vrijgezel een van onze speciale pakken aan te doen. Wat dacht je van een konijnen-, Pokémon- of Supermanpak? Hij/zij moet er natuurlijk wel leuk gekleed bijlopen op deze speciale dag. Paintballen als activiteit zorgt voor een actief vrijgezellenfeest, vol hilarische momenten. Dit moet de vrijgezel nog lang horen… Of zien! Je huurt bij ons namelijk voor een kleine vergoeding een GoPro-camera. Die monteren we op de loop van een van de paintballgeweren. Na afloop van het spel krijg je de SD-kaart mee naar huis. Leuk als cadeau of om op de trouwerij nog eens terug te kijken, als herinnering voor de vrijgezel.

Paintballen met je vrijgezellenfeest vanaf € 26,50.

Paintballen als vrijgezellenfeest kan met een groep vanaf 8 spelers, leeftijd vanaf 18 jaar. Jullie worden ontvangen met koffie of thee. Tijdens het paintballen maken jullie gebruik van een volledige paintball uitrusting en hebben jullie 2 uur speeltijd onder begeleiding van onze Marshall. We hebben drie vrijgezellenfeest paintball pakketten:
 
  • Basic     € 26,50 p.p. (inclusief 150 paintballen)
  • Giant     € 38,50 p.p. (inclusief 300 paintballen)
  • HIT        € 49,50 p.p. (inclusief 500 paintballen)
 
De vrijgezel er goed van langs geven is hard werken. Logisch dat jullie naderhand stevige trek hebben gekregen. Maak het vrijgezellenfeest compleet en reserveer de lunch of diner met de hele groep op dezelfde locatie. Bij Landgoed D'n Heikant (ligt naast het paintballterrein) is van alles mogelijk. Wil je voor het paintballen lunchen en/of erna heerlijk BBQ-en, steengrillen of dineren? Laat je wensen horen en we informeren je over de mogelijkheden. We willen je er wel op wijzen dat voor en tijdens het paintballen het drinken van alcohol niet toegestaan is. Na het paintballen zetten we uiteraard graag jullie favoriete drankje klaar.
 
Hit Paintball | Asdonkseweg 6 | 5735 SP | Aarle-Rixtel | T: 06-21929500