Paintballen met de hele familie!

 
Het is een echte hit bij Hit: met de hele familie paintballen. En logisch toch? Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan met de hele familie lekker in de bossen ravotten? Bovendien is dit dé kans om papa en mam eens goed te grazen te nemen! Vlakbij Aarle-Rixtel is een stuk bos afgezet, speciaal voor Hit Paintball. In dit overzichtelijke gebied hoef je niet bang te zijn dat je elkaar kwijtraakt. Als je goed kijkt en oplet tenminste. We hebben namelijk genoeg goede verstopplekken. Zo kun jij je goed verstoppen en papa en mama eens goed verrassen!
 

Is paintballen niet pijnlijk?

 
Paintballen is echt niet zo pijnlijk als je denkt, daar hoef je niet bang voor te zijn. Bovendien gebruiken we veerdrukgeweren en speciale balletjes. Met de veerdrukgeweren worden de balletjes niet zo hard afgevuurd, dus ze komen ook niet zo hard aan. De balletjes zelf zijn ook net iets kleiner dan normaal en daarom voel je er minder van. Daardoor is het spel al geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Niet onbelangrijk: we hebben een Marshall, die hoort bij ons en die houdt alles goed in de gaten. Hij loopt het hele spel rond en zorgt ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt en prettig voelt tijdens het spel. Zo blijft het voor iedereen leuk. Zo zie je maar weer: paintballen is het perfecte dagje uit voor de hele familie!
 

Familie paintballen, tot in de puntjes verzorgd.

 
Om een middagje met je hele familie te komen paintballen hoef je alleen maar stevige (oude) schoenen mee te nemen. Voor de rest zorgen wij. Het masker en overall, het veerdrukgeweer en 100 balletjes hebben we allemaal klaarliggen voor jullie. Voor de papa’s en mama’s: de kosten zijn €19,50 p.p. bij minimaal 12 deelnemers. Dus kom allemaal van de bank en kom lekker een middagje paintballen bij ons in de bossen. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld de volgende spelletjes:
 

  • Vlag veroveren.
  • Het duel.
  • Last man standing (laatste man).
  • En nog veel meer, vraag maar eens aan onze medewerkers.
 

Weet je wat ook leuk is? Huur een GoPro om jullie gevecht te filmen en terug te kijken. En als je naderhand honger hebt gekregen kun je hier ook lekker een hapje eten. Bij Landgoed d'n Heikant (ligt bij het paintballterrein) is van alles mogelijk, van lunch tot barbecue. Tot snel!
 
 

Hit Paintball | Asdonkseweg 6 | 5735 SP | Aarle-Rixtel | T: 06-21929500