Fortnite toernooi 2018!

In de herfstvakantie op donderdag 18 oktober organiseren we voor kinderen van 9 t/m 13 jaar een FORTNITE paintball en airsoft toernooi. 

Gegarandeerd een onvergetelijke dag!

Niks is spectaculairder dan een goed toernooi. Verzamel je vrienden voor de strijd. Na het startschot vliegen meteen de balletjes in het rond. Met scherpe gerichte schoten schakel je de ene na de andere tegenstander uit. Je team gaat 3 potjes spelen. Je speelt met je team 2 potjes paintball en 1 potje airsoft. Een spel wordt gespeeld met een kinder paintball geweer of met een kinder airsoft geweer. Elke speler krijgt gelijke aantal balletjes per potje. In het inschrijfbedrag zijn de paint- en airsoftballetjes inbegrepen dus geen onverwachte extra kosten.

Meedoen!

We beginnen om 11.00 en zal tot ca. 15.00 duren. Iedereen vanaf 9 t/m 13 jaar kan meedoen. Inschrijven gaat per team. Een team bestaat uit 4 personen. Kosten per team zijn €60,- (dus €15,= p.p.) Hierbij zit inbegrepen het gebruik van de paintball en airsoft geweren, maskers en de benodigde balletjes per persoon, dit is voor iedereen gelijk. Er wordt geen overall verstrekt. Maar je mag natuurlijk in Fortnite uitrusting komen.
Het toernooi is op ons veld, in het bos, achter Landgoed d’n Heikant. Onze ingang is aan het zandpad. Na inschrijving ontvang je nog een routebeschrijving.

Schrijf je nu in

Schrijf je snel in want er kunnen slechts een beperkt aantal teams meedoen met het toernooi. Schrijf hier je team in.


 
Hit Paintball | Asdonkseweg 6 | 5735 SP | Aarle-Rixtel | T: 06-21929500