Actie, Spanning en avontuur!!

Paintball is perfect voor een actief bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of uitje met vrienden! Onze spelleider legt je de regels uit en vervolgens ren, kruip en duik je je een weg door de bossen. Samenwerken met je team en een strategie bepalen dat is de manier om het spel te winnen. Hopelijk word je niet gezien en raak jij je tegenstanders het eerst!

Paintballen vanaf € 21,00 p.p.

Je wordt ontvangen met koffie of thee. Tijdens het paintballen kun je gebruik maken van een volledige paintball uitrusting en je hebt 2 uur speeltijd onder begeleiding van onze Marshall.

Small  € 21,00 p.p. (inclusief  50 paintballen)
Basic  € 26,50 p.p. (inclusief 150 paintballen)
Giant  € 38,50 p.p. (inclusief 300 paintballen)
Hit      € 49,50 p.p. (inclusief 500 paintballen)
 

Paintballen kan met een groep vanaf 8 spelers.

Vrijgezellenfeesten!

Voor vrijgezellenfeesten of een andere gelegenheid is het mogelijk om een konijnen-, pokemon- of supermanpak te huren. Ook kun je een GO-PRO camera huren die op de loop van het paintballgeweer wordt gemonteerd. Je krijgt na afloop de SD kaart zodat je nog eens naar alle actie terug kan kijken.

Diverse spelvarianten

Er kunnen meerdere spelvarianten gespeeld worden. De bekendste is vlag veroveren. Daarnaast is er ook nog Duel, het Presidentenspel, Team Deathmatch, Last Man Standing en meer .

Veilig paintballen

Vanwege veiligheidsoverwegingen is de minimum leeftijd om te paintballen 18 jaar.


 
 
 
   

 
Hit Paintball | Asdonkseweg 6 | 5735 SP | Aarle-Rixtel | T: 06-21929500