Origineel en spectaculair vrijgezellenfeest!

Gegarandeerd een onvergetelijk vrijgezellenfeest dat kan bij Hit! Niks is spectaculairder dan een goed potje paintball. Verzamel iedereen voor de strijd. In een camouflage overall, met een veiligheidsmasker op en je paintballgeweer met een vol magazijn betreed je het terrein. Na het startschot vliegen meteen de verfkogels in het rond. Met scherpe gerichte schoten schakel je de ene na de andere tegenstander uit. Paintballen is een ervaring om niet te vergeten!

Zet de vrijgezel in het middelpunt

Maak het nog leuker door de vrijgezel een van onze speciale pakken aan te doen. Het is mogelijk om een konijnen-, Pokemon- of Supermanpak te huren. Paintball als vrijgezellenfeest zorgt voor hilarische momenten waar nog lang in de vriendengroep over nagepraat zal worden. Paintballen kan met een groep vanaf 8 spelers, leeftijd vanaf 18 jaar. 

Paintballen vanaf € 26,50

Je wordt ontvangen met koffie of thee. Tijdens het paintballen kun je gebruik maken van een volledige paintball uitrusting en je hebt 2 uur speeltijd onder begeleiding van onze Marshall.

Basic  € 26,50 p.p. (inclusief 150 paintballen)
Giant  € 38,50 p.p. (inclusief 300 paintballen)
HIT    € 49,50 p.p. (inclusief 500 paintballen)

Extra opties

Laat een GO-PRO camera  op de loop van jouw paintballgeweer monteren en je geniet nog lang na van het paintballen met spectaculaire beelden die je zelf maakt! Na afloop van het spel krijg je de SD kaart mee zodat je met z’n allen de dag nog een keer kunt herbeleven en je hebt ook een mooi kado als herinnering voor de vrijgezel.

Een hapje en drankje voor of na het paintballen?

Maak het feest compleet en reserveer de lunch of diner met de hele groep op dezelfde locatie. Bij Landgoed D'n Heikant (ligt naast het paintballterrein) is van alles mogelijk. Wil je voor het paintballen lunchen en/of erna heerlijk BBQ-en, steengrillen of dineren? Laat je wensen horen en we informeren je over de mogelijkheden. We willen je er wel op wijzen dat voor en tijdens het paintballen het drinken van alcohol verboden is! Na het paintballen zetten we uiteraard graag wat drank voor jullie klaar.

 
 
   

 
Hit Paintball | Asdonkseweg 6 | 5735 SP | Aarle-Rixtel | T: 06-21929500