Paintballen met jong en oud

Het is een Hit: familie-paintball! En logisch want zeg nou zelf, wat is er leuker dan met de hele familie, jong en oud, samen te paintballen?

Actief samen bezig zijn in de buitenlucht

In de bossen van Aarle-Rixtel is een stuk bos afgezet voor Hit Paintball. In een overzichtelijk gebied raak je elkaar niet kwijt. Als je goed kijkt en oplet ten minste! Je kunt je namelijk wel goed verstoppen en zo de tegenstanders verrassen.

2 uur spelen, alle materialen liggen klaar

Verzamel met je familie, vriendengroep, sportclub of buurtvereniging voor een uitdagend spel naar keuze: vlag veroveren, het Duel, last man standing en meer. De geweren liggen klaar met 100 paintballen, voor iedereen een camouflage overall en optioneel huur je een go pro om de meest spectaculaire acties vast te leggen en terug te kunnen kijken. Kosten zijn €19,50 p.p. minimaal 12 deelnemers.

Paintballen is toch pijnlijk?

Nee, je gebruikt speciale veerdruk geweren en ballen. Met de veerdruk geweren worden de ballen minder hard afgevuurd. De ballen zijn net iets kleiner en daardoor is het spel geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Niet onbelangrijk: de Marshall loopt het hele spel rond en zorgt ervoor dat iedereen zich aan de regels houdt en prettig voelt in het spel. Zo blijft het voor iedereen leuk.

Een hapje en drankje voor of na het paintballen?

Maak deze dag compleet en reserveer de lunch of diner met de hele groep op dezelfde locatie. Bij Landgoed D'n Heikant (ligt bij het paintballterrein) is van alles mogelijk. Wil je voor het paintballen lunchen en/of erna heerlijk BBQ-en, steengrillen of dineren? Laat je wensen horen en we informeren je over de mogelijkheden.

 
 
   

 
Hit Paintball | Asdonkseweg 6 | 5735 SP | Aarle-Rixtel | T: 06-21929500